Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

She smells as an angel must smell..

Γειά σας..

Πριν από λίγο έγινε μεγάλη φασαρία, από την απέναντι πολυκατοικία. Και ακόμα δηλαδή, που και που ακούγονται. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι συνέβη, πάντως έχει ξαναγίνει, όχι στην σημερινή ένταση though. Τώρα θα μου πεις, αυτά συμβαίνουν σε κάθε οικογένεια, σε άλλες λιγότερο σε άλλες περισσότερο.

Η διαφορά είναι όμως, ότι σήμερα μπήκαν και τα παιδιά στην μέση. Τα οποία απότι ξέρω είναι μικρά. Και να ακούγεται δυνατά το παιδάκι, να λέει "σταματήστε", και "βοήθεια"..
Γύρευε σε ποιόν απευθυνόταν..

Ξενέρωσα.

Ελπίζω να μην γίνω έτσι.

Να αλλάξω θέμα, παίζουν τώρα τα κάρα της Ολυμπίας ( ό,τι γλύτωσε από τις πυρκαγιές, ξέρετε ), στο Mega με την Γαλατά. 1-0 είναι στο 74 and counting. Ψιτ εδώ είσαι και εδώ είμαι, όταν αποκλειστεί ο ολυμπιακός από το UEFA θα βγεί ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ με πυχιαίους τίτλους "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ".

Πω, σοβαρά, δεν υπάρχει πιό ηλίθιος άνθρωπος από τον οπαδό. Και καλά τώρα μιλάμε για μπάλα, αλλά η τάνα η ζωή δημιουργεί αγέλες οπαδιλύκων στην πολιτική, στην μουσική, etc.

Όπου ανοίγεις το στόμα και χάφτεις μαζί με τις μύγες, όλα τα σκατά που σου πλασάρουν, καταπίνοντάς τα αμαχητί και αμάσητα.

Γιατί πρέπει ρε παιδί μου, να είσαι ενταγμένος σε ένα κοινωνικό σύνολο με χαρακτήρα αγέλης, αλλιώς δεν έχεις προσωπικότητα, και είναι πιο δύσκολο να γαμήσεις.



Σε αφήνω, ήθελα να σου πω πράμα σήμερα, η όρεξή μου όμως τείνει στο 0.

Χωρίς λόγο.

Μάλιστα, θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο!

Θα έπρεπε..

aw well

Δεν υπάρχουν σχόλια: