Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

New car, caviar, 4 star daydream. Think i'll buy me a football team..

Ένα ξενυχτάκι σήμερα, χωρίς αιτία..

Κακή συνήθεια, σήμερα παραλίγο να με πάρει ο ύπνος στο μάθημα του Διαδικτύου.

Αν και δεν φταίω εγώ που εκεί μέσα έχει μια ζεστούλα γλυκιά σα να είσαι χωμένος στο κρεβατάκι σου με ένα πάπλωμα δυό κουβέρτες 5 μαξιλάρια και το αγαπημένο σου λούτρινο κουκλάκι.

Παίζει και να νυστάζω απίστευτα.

Φίλε πήγα σήμερα στο Βερόπουλο στη Γούναρη. Πήρα :

σακούλες σκουπιδιών ( μεγάλες ) ένα πακέτο ( 10 τεμ )
5 ντομάτες
ένα τσαμπί μπανάνες ( 6 τεμ )
1 λίτρο γάλα
κωλόχαρτο spar 8 τεμ ( ξέρεις αυτό που είναι χέσιμο και ρολό )

και πλήρωσα 12,30 περίπου.

Αμέσως αμέσως, κάλυψα σχεδόν τον προϋπολογισμό της ημέρας. Και βάλε τα ale - retour με το λεωφορείο , 2,80 γιούργια για 2 φορές, πήγα off. Την φύρα της ημέρας, εφημερίδα και 1 σάντουιτς, άστα..

Δεν πάει άλλο ρε..

Θα ακουστεί πολύ κλισέ αλλά τα πάντα έχουν ξεφύγει, και είναι η αλήθεια.

Αλλά ο κόσμος συνεχίζει και ψωνίζει.

ΠΟΤΣ ΓΕΝΙΝ ΑΤΟ, που λέει ο μεγάλος Ογκουνσότο..



Ακόμα και όταν γίνονται "καταναλωτικές απεργίες", όπου υποτίθεται δεν αγοράζει κανείς "ούτε νερό", πάνε όλοι και ψωνίζουν την προηγούμενη!

Φαίνεται το κατοχικό σύνδρομο έχει περάσει και στις νεότερες γενιές.. ή απλά ο κόσμος δεν θέλει να ζοριστεί από μόνος του. Πρέπει τα είδη πρώτης ανάγκης να γίνουν πραγματικά απλησίαστα, για να αντιδράσει πραγματικά.

Να τους πατήσει όλους αυτούς με τα τεράστια κέρδη χάμω.

Και να απαιτήσει, επιτέλους, από την εκκλησία να βοηθήσει οικονομικά. Τόσα λεφτά έχει, για όνομα δηλαδή, δεν κατεβαίνει ο θεούλης κάθε χρόνο να εισπράξει, τι τα κάνουν;

Ρητορικό το ερώτημα.

Έχουμε και μια μοντέλα δε θυμάμαι ποια τώρα, να δηλώνει ότι όποιος θέλει να την έχει θα πρέπει να μπορεί να πληρώνει τα ακριβά της γούστα, να σας μεταφέρω το νόημα. Γιατί λέει, την θέλει σίγουρα επειδή είναι η ΤΑΔΕ, και όχι απλά η.. πώς την λένε μωρέ.

Υποτιμητικό κάργα, σίγουρα προκλητικό να το βλέπει ο άλλος που σκοτώνεται για 1000 euro το μήνα, πάντως η κοπέλα έχει το γνώθι σ' αυτόν. Σου λέει, δεν πάω με τον καθένα, γιατί δεν μπορεί να με πληρώσει ο καθένας.

Κάνει ρε παιδί μου, positioning που λέγαμε και στο Marketing, α ρε Μπενετάτε με την εργασία σου..

Και τότε η πριγκήπισσα φίλησε το Βασιλόπουλο και αυτό της έδωσε ένα καρότσι λέγοντας της να πάρει ό,τι θέλει από τα ράφια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: