Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Sin κ γην..

Αχμ, καλησπέρα!

Μόλις επέστρεψα, από ένα γεμάτο ( επιτέλους ), όσο και κουραστικό διήμερο στην Αθήνα.

17 Νοέμβρη σήμερα, και απότι είδα στην τιβί η πορεία είχε πολύ κόσμο παρά την βροχή.Ελπίζω η τελευταία να αποθαρρύνει τους "αναρχικούς" της πλάκας να βγουν πάλι να τα σπάσουν. Εκτός αν τους πληρώσουν extra, οπότε..

Λοιπόν, μετά από αρκετόοοοοο καιρό βρεθήκαμε με την Βίλλυ και τα είπαμε α λιτλ μπιτ!! That was great, όπως και η άκρως εποικοδομητική συζήτηση με τον Γιώργο..

Να κάνω θα μου επιτρέψεις, ένα flash back στο Πολυτεχνείο..
Πήγα την Κυριακή, μετά το μεσημέρι, να "δω τι παίζει", να κάνω μια βόλτα στον χώρο. Δε λέω να "τιμήσω τους νεκρούς", γιατί δεν τιμάς κάτι μια μέρα κάθε χρόνο, αλλά κάθε μέρα με την γενικότερη στάση και τις ιδέες σου.

Τι ήταν αυτό ρε.

Σε όλο το προαύλιο, αλλά και έξω από το Πολυτεχνείο, τραπεζάκια φοιτητικών παρατάξεων. Στην κεντρική πόρτα 2 κνίτες να μοιράζουν αυτοκόλλητα, σε όποιον ήθελε φυσικά, εγώ απέφυγα και να τους κοιτάξω, για να μην μου πούνε να μου το κολλήσουν και έχουμε άλλα μετά. Μα και μέσα, περιμετρικά των διαδρόμων τραπεζάκια, αφίσες, πανό. Αι γαμηθείτε ρε.

Λες και η γιορτή πρέπει να αποκτήσει ΚΑΙ ΑΥΤΗ κομματικό χαρακτήρα, αλλιώς να την γιορτάζει ο ένας αλλιώς ο άλλος, ή λες και οι τότε καταληψίες είχαν τραπεζάκια. Η καλύτερα, λες και θα μπαίνανε ποτέ τα τραπεζάκια μπροστά στα τανκς. Όχι φυσικά, αν δεν ερχόντουσαν πρώτα σε συννενόηση με τα κόμματα που έχουν από πίσω.

Περάσαμε και σήμερα, με την Αλίκη, τα ίδια. Πού να καταθέσεις λουλούδι; Στο σωρό της ΠΑΣΠ ή του ΚΚΕ; Άστο..



Ρίχνει μια βροχή τώρα φίλε..

Τα υπόλοιπα αύριο.. :D