Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Είσαι η ελπίδα μας, το ούζο κ η μαρίδα μας

Γειά σου γειά σου!

Να μπορούσα για λίγο να...........
ώπα ώπα, ξεφύγαμε.

Αχμ αχμ..
και που λες, επιτέλους στις πρόβες, βρήκαμε ένα ρυθμό. Πάνω που είχα χάσει κάθε ελπίδα και ενδιαφέρον, τώρα το ευχαριστιέμαι μπορώ να σου πω. Τι έργο; Α ναι, ανεβάζουμε το "Γιατρός με το ζόρι" του Μολιέρου, στο ΤΕΙ Πάτρας, 5-6-7 Δεκέμβρη. Μας έγραψαν από τώρα οι εφημερίδες, οχοχο!

Μάλλον φταίει η αλλαγή χώρου, δεν κάνουμε πλέον σε αίθουσα μαθημάτων, αλλά σε αποθήκη! Α ρε Φιλιώ!

Είμαι επίσης extra χαρούμενος ( σαν να λέμε Pizza με extra cheese ), γιατί είδα επιτέλους, μετά από πολύ καιρό, την Βίλλυ, ναι, την γνωστή Βίλλυ να σκαλίζει την μύτη της, live! Δυστυχώς, η ελπίδα ότι θα βρεί σβώλο χρυσού εξασθενεί μέρα με την μέρα. Τελοσπάντων..

Τελικά βγήκε ο Obama?

Το έχω πολύ σίγουρο, και μη σου πώ ότι φοβάμαι κιόλας μην τον σκοτώσουν. Κάτι οι προφητείες του Λιακόπουλου, κάτι η αίσθηση που μου δίνει ότι θα είναι πολύ διαφορετικός..



Ελπίζω σαν πρόεδρος να μείνει αφροαμερικάνος και να μην γίνει "Κάφρο", σαν όλους τους προηγούμενους.

Θα δούμε. Είναι μαύρος, δεν μπορεί να είναι κακός. Τώρα θα μου πεις, ο bush και ο Clinton ήταν κακοί; Όχι, συμφέροντα εξυπηρετούσαν, γιαυτό σκοτώσαν και αυτοί και οι προκάτοχοί τους.

Αναιρώ αυτά που λέω γαμώ. Αλλά με καταλαβαίνεις.. Έτσι;

Δεν μπορώ να φανταστώ τον Obama να κάνει πόλεμο.. αν είναι να κάνει ζημιά θα την κάνει δια της διπλωματικής οδού, σίγουρα. Να χύσει αίμα δεν παίζει.. για μένα..

Σε παλιότερο post είχα γράψει για τον Μητσικώστα, ότι κρύωσε. Και μπορεί να ισχύει, αλλά ρε φίλε, έχει ακόμα το feeling. Τον έβλεπα χτές, έκανε τον Ρουσσόπουλο με τον Πρετεντέρη να του παίρνει συνέντευξη. Άπειρο γέλιο!

Καλό κομματόσκυλο και ο Pretenders.. ρώταγε με το γάντι, και φυσικά ο Γιωργάκης το stretchare μέχρι εκεί που δεν παίρνει, σαν κάθε κωμικός που σέβεται τον εαυτό του.

Και τώρα τον έκανε λίγο πουτάνα ο Θέμος.

ΡΕ φίλε, έχεις δει μια εκπομπή που ρωτάνε τον κόσμο πολύ προσωπικές ερωτήσεις, και τους έχουν καλωδιομένους με παλμογράφο, και ανάλογα λένε αν αυτό που απάντησε είναι αλήθεια ή ψέμα; Που το παρουσιάζει η γυναίκα του Άδωνη ντε! Ελλήνων (εξ)έγερσις.
Μα είναι εμετικό. Για αυτούς που πάνε, κυρίως. Μα ο άγνωστος, πρέπει να ξέρει για σένα όσα θέλεις εσύ να ξέρει. ( μια σοφή κουβέντα που άκουσα στον πάγκο της ΠΚΣ )

Είναι χειρότερο από το να πηγαίνεις στα παρατράγουδα πχ, γιατί όσοι πάνε τουλάχιστον τους βλέπεις, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, είναι ή τσιγγάνοι ή αλλοδαποί μετανάστες με 10 παιδιά και έχουν πραγματικά ΑΝΑΓΚΗ τα 1000 εβρά που θα τους πετάξει η Πάνια. Οι άλλοι, σοβαροί άνθρωποι που αποφασίζουν να πάνε σε τηλεπαιχνίδι να βγάλουν μερικά εύκολα λεφτά, πώς δέχονται να θυσιάσουν την αξιοπρέπειά τους;

No hope. Καληνύχτα.