Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Και α και ντου

Τώρα να πω ότι το περίμενα; Ψεύτης δε θα βγω.

Έχει πολύ πλάκα πάντως.

Ξεκαρδίζομαι.

Και τώρα μόλις γύρισα από τη σχολή και βλέπω νηστικό αρκούδι στην ΝΕΤ. Τα σπάει ρε! Δυστυχώς σήμερα δεν παρουσιάζει ο Σταρόβας ή ο άλλος ο τρομερός τύπος που είναι και στο "Ράδιο Αρβύλα". Απίστευτο γέλιο έχει ρε..

Περιμένοντας την πίτσα, λοιπόν, σπάω το κεφάλι μου τι ήθελα να γράψω. Γιατί κάτι ήθελα, το σκεφτόμουν στο λεωφορείο.

Δε γαμιέται.. πάλι σήμερα συλλαλητήρια έχουν. Έρχονται που λες, 3 άτομα από πανσπουδαστική χτες εκεί που κάναμε εργαστήριο, μας λένε για την συνέλευση που είναι να γίνει την Δευτέρα για την σχολή μας, και μια πορεία που θα γινόταν, παίζει να ήταν και σήμερα. Φυσικά κάτω από τα πανό του ΠΑ.Μ.Ε .Για συλλογικούς αγώνες ούτε λόγος, εννοείται.

Μα είναι ζώα ρε.. δείτε..


Εντομεταξύ, αν οι μισοί από αυτούς που φανατίζονται με τις παρατάξεις και πάνε σε πορείες και φωνάζουν για τις αλλαγές στην παιδεία, παρακολουθούσαν τα μαθήματά τους αντί να πιάνουν μονόλογο σε πρωτοετείς, θα είχαν σίγουρα τελειώσει.

Με την ικανότητα αποστήθισης που τους χαρακτηρίζει..

Τα λέμε αργότερα..

Και επιστρέφουμε, αγωνιστικά και με διάθεση να την παλέψουμε μια ωρίτσα, αυτό που δεν μου ερχόταν με τίποτα στο μυαλό, ήταν το "αξίζει να το δεις", της Τρίτης, με καλεσμένο τον Ηλία Μαμαλάκη.

Ο Ηλίας, φανερά αδυνατισμένος, έχει χάσει 40 κιλά, μίλησε για την αξία της σωστής διατροφής, και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν ήταν 120 κιλά. Τα οποία, για έναν άνθρωπο του 1.60 είναι υπερβολικά πολλά..

Θα κάνει ένα πρόγραμμα, λέει, να πηγαίνουν εθελοντές στα σχολεία αν μιλάνε για την σωστή διατροφή στα παιδιά. Κάτι, που έπρεπε να γίνει από το κράτος, λέμε τώρα, μιας και τα Ελληνόπουλα είναι από τα πιό παχύσαρκα στον κόσμο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: