Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Γιατί, και πώς..

ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ.

ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ.

Σηκωθείτε από καναπέδες καρέκλες ντιβάνια κρεβάτια πολυθρόνες, και βάλτε superB να δείτε Λιακόπουλο.

Άπαιχτη εκπομπή σήμερα, λέει ότι τον Obama τον προωθούν οι ίδιες δυνάμεις που ανέβασαν τον Πούτιν.

Κοίτα να δεις, τα λέει περίεργα, αλλά δεν μπορώ να τον αμφισβητήσω. Δεν έχω ούτε το 1/100 της γνώσης, ή της τρέλας του. Όπως συνδυάζει τις προφητείες με την επικαιρότητα, δεν έχω παρά να δηλώσω ότι τον πιστεύω, μέχρι αποδείξεως του εναντίου..

Ο Πούτιν, by the way, επιστρέφει στην προεδρία της Ρωσσίας το 2009. Δεν το έμαθα από της ειδήσεις, αλλά από τον Λιάκο. Τί γίνεται; Τα ζάρια from below είναι πιό επίκαιρα από ποτέ..

Ένας Αφγανός μετανάστης τραυματίστηκε σήμερα, πηδώντας από φορτηγό εν κινήσει, όταν κατάλαβε ότι είχε κατεύθυνση την Αθήνα και όχι το λιμάνι για επιβίβαση. Το πρόβλημα των μεταναστών της Πάτρας είναι άλυτο, κατα βάση γιατί οι αρμόδιοι αδιαφορούν. Δεν είναι δυνατόν, και για τους ίδιους τους ανθρώπους αλλά και για τους κατοίκους της πόλης, να μένουν παράλληλα της Ακτής Δυμαίων, περιμένοντας να χωθούν στις ρόδες φορτηγών για να περάσουν στην Ιταλία..

Άνθρωποι άρρωστοι, πεινασμένοι, βρώμικοι.. να παίζουν κυνηγητό κάθε μέρα με την αστυνομία, η οποία εκ των πραγμάτων είναι πολύ λίγη για να - να κάνει τι, αλήθεια; - βάλει μια τάξη. Έτσι το λένε..


κατά τα άλλα..

Είμαι τρελά χαρούμενος! Ναι, για ένα λόγο που δεν αγνοώ, αλλά που προτιμάω να κρατήσω
for me.. και καναδυό ακόμα!

Ναι ρε.

Και ξέρεις και κάτι;

Όσο σκάβεις βρίσκεις διάφορα. Βρίσκεις πετρούλες όμορφες που θέλεις να τις έχεις να τις βλέπεις, σκάβεις πιο πέρα βρίσκεις διαμαντάκια μέσα στο χώμα, που λάμπουνε μετά από πολλές ώρες καθαρισμού και επεξεργασίας. Και κάπου-κάπου, βρίσκεις ένα κοχύλι. Κοχύλι σε ορυχείο; Τι περίεργο πράγμα! Με την πρώτη ματιά δεν έχει αξία, μπορείς άνετα να το πετάξεις στο σωρό με τα χώματα που ανεβαίνει..

Δεν το πετάς όμως, το κρατάς, θέλεις να δεις τι κρύβει μέσα του. Χωρίς να το χαλάσεις. Το βάζεις σε ένα γυάλινο κουτάκι και περιμένεις. Τίποτα. Το κοιτάς με μεγενθύντικό φακό. Έχει όμως πολλές στροφές το κέλυφός του και δεν μπορείς να δεις. Θέλει, αλλά διστάζει να σου αποκαλύψει τι είναι αυτό που του δίνει αξία.. Είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις..

μέχρι που το βάζεις στο αφτί σου, και ακούς την θάλασσα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: