Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Happy new Tears!

Και επιστρέφουμε, μετά από ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων, στον διαδικτυακό ψυχολόγο μας. Ένα project που ξεκίνησε για να κράζει καθημερινά την καθημερινότητα, μετετράπη όμως, διατηρώντας την καθημερινότητα στην any-μέρωση, με περιστασιακές παύσεις δηλαδίς, σε "γιατρέ δεν είμαι καθόλου μα καθόλου καλά, ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!".

Κάπως έτσι ξεκινάμε και με το νέο έπος, ελπίζοντας για την εδώ κατάσταση να κάνουμε το 365/365.

Σε καλό να μας μπεί το νέο έτος λοιπόν, πάνε και οι γιορτές, φεύγουν, πάλι καλά να πούμε που ο απολογισμός μου είναι +300γρ.

Άμα μπλέξεις με σόγια ( συγγενείς ρε ), κατά βάση γιαγιάδες που έχουν στο σπίτι τους τόνους γλυκά, χώρια τα 3 τραπέζια μέχρι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πρέπει να έχεις τρελές καύσεις για να ανταπεξέλθεις, ή να κάνεις πολύ σεξ.

Και απότι φαίνεται, ο μεταβολισμός μου λειτουργεί πολύ καλά και είμαι χαρούμενο, έτσι σκέφτομαι δηλαδή να ξαναπάω στο γυμναστήριο..

Το οποίο παράτησα όταν ξανάρχισα WoW, όπως και το blogging.

Απντέιτ από την τελευταία φορά;

Α, ναι. Κατάληψη στην σχολή, ίσως λέω ίσως, κάτσω ένα εξάμηνο παραπάνω στην Πάτρα με την ευγενική χορηγία της ΚΝΕ και των ΕΑΑΚ. Να είναι καλά τα παιδιά.

Στο διάστημα αυτό ( των τριών εβδομάδων ), προλάβαμε να κάνουμε την παράσταση, να ξεκουραστούμε, να παίξουμε πολλές ώρες WotLk, να ερωτευτούμε, να ταξιδέψουμε ( κυριολεκτικά ), να μας γκαντεμιάσουν μέχρι εκεί που δεν πάει, να δούμε 2 φορές μια φίλη, πολιτική μετανάστρια στην Σουηδία, δε λέμε ονόματα, να μας σπάσουν τα νεύρα διάφοροι συγγενείς ( εντάξει, όχι όλοι! ), να ερωτευτούμε ακόμα πιο δυνατά, και κάθε μέρα να ζούμε στην αμφιβολία για το τι μέλλει γεννέσθαι.

Πολύ κρύο έχει πάνω..



Κουρασμένοι, πλέον, αδημονούμε για την επιστροφή στα ΠΑΤΡ(ι)Α εδάφη, με τις μέρες που ακολουθούν να έχουν αρκετό ενδιαφέρον, με τις εξελίξεις στο ΤΕΙ μας..

Δεν το γενικεύω, γιατί στην Ελλάδα γενικά, δεν θα αλλάξει τίποτα.

Εκτός ρε παιδί μου, αν μια στο εκατομμύριο ο κοσμάκης δεν έχει λεφτά να πάει Αράχοβα next winter, και κυρήξει επανάσταση.

14 Φλεβάρη πέφτει Σάββατο.

1 σχόλιο:

Steve Tricky είπε...

e oxi k politiki metanastriaaa
me apospasi 8a paw ^^
eipame
xareite me oso me prolavainete edw ;)