Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

bit less

Τελικά, αυτή η πουτάνα η ζωή που μου χρεώσανε συνεχίζει να με εκπλήσει, ΚΕΜΑΛιστα χωρίς να το επί-διώκω. Αρνητικά ή θετικά, δεν έχει τόσο σημασία, ωστόσο έχει πλάκα.
"Life is indeed comic, but the joke is on mankind" , έλεγε ο Lovecraft, και είχε δίκιο. Πραγματικά, κάθε μέρα ανακαλύπτω πράγματα που ήταν μπροστά στα μάτια μου και όμως δεν τα έβλεπα. Δεν θα επεκταθώ, εξάλλου δεν είναι στις προθέσεις μου να κάνω κατάθεση ψυχής, που ενίοτε κατοικοεδρεύει στο στόμα. Που πολύ θα ήθελα να πει κάποια στιγμή : Αίντε γαμήσου ρε, σε πολύ κόσμο, αλλά είναι πολύ εγωιστικό. Είναι;

Ξέρω και γω.. Θέλεις λουκούμι;

Φυσικά ο Χαουάρδος-Φίλιππος, το εννοούσε αλλιώς. Την γουστάρω πάντως σαν έκφραση, μπορείς να την ερμηνεύσεις με διάφορους τρόπους. Σαν την ίδια την ζωή!



Φιλοσοφίες.. Ποιητής εκ του προχείρου έχων την μορφή του χοίρου! Έβλεπα σήμερα, την μεγάλη κυρία, την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη που μας άφησε νωρίς, όπως όλοι οι πραγματικά μεγάλοι άλλωστε. Ο Έλβις, ο Λένον, ο Χριστός, η Τζόπλιν.. εντάξει το παράχε.. λίγο, στο κάτω-κάτω αν το καλοσκεφτείς οι 2 εξ'αυτών αναποδοραδικωθήκανε από ναρκωτικά, και ο έτερος, ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, και στο προσκήνιο υπήρχε μια μεγάλη γυναίκα που έγινε γνωστή εξαιτίας του, και έδρασε και μετά το θάνατό του. Οπότε μένει ο άλλος.

Για ποιόν μιλάμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: