Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Φωτεινούλα - Σκοτεινούλα, the comeback

Καλώς με δεχτήκατε και σήμερα. Τελευταία έχω γίνει ακριβοθώρητος οφείλω να ομολογήσω.

"Κάποιοι άνθρωποι μας κρατάνε κάτω σαν βαρίδια, και δεν μας αφήνουν να πετάξουμε", είπε ο Λάκης ο Γλυκούλης και έχει απόλυτο δίκιο. Είναι μερικοί άνθρωποι..

"Μην συναναστρέφεσαι με τα σκατά ρε μαλάκα", λέει το μέγα λαμόγιο το αφεντικό, στον Ερρίκο Λίτση στην "Ψυχή στο στόμα". Άλλο αν στην προκειμένη το σκατό είναι ο ίδιος, πάντως λέει το ίδιο ακριβώς πράγμα με τον Λάκη. Να γράφεις στα αρχίδια σου δηλαδή, ό,τι και όποιον σε κρατάει πίσω. Συνειδητά μιλάμε, έτσι;

Γιατί γενικεύοντας το πόσες μανάδες με τα "μη" και τα "όχι" και τα "πρόσεχε" τους, έχουν βγάλει έξω παιδιά που φοβούνται να πατήσουν στα δικά τους πόδια; Αυτό γίνεται υποσυνείδητα όμως και αποτελεί κατά βάση ελληνικό φαινόμενο. Τέλοσπάντων!

Ελ-εύθερος αφέθηκε ο εφοπλιστής, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, τον αρχιεπίσκοπο, χάπι έντ γενικότερα. 35 εκατομμύρια έδωσε λέει στους απαγωγείς. Δεν νομίζω να υπέστη σοβαρό πλήγμα η περιουσία του. Ωραία, τώρα θέλω να δω την φορολογική του δήλωση, είμαι σίγουρος ότι 35 εκατομμύρια ευρώ δεν έχει δηλώσει συνολικά μέχρι τώρα.. χαχα!

Αυτά τα φοβερά και τρομερά δεν με απασχολούν τις τελευταίες μέρες, ώς την επόμενη φόρα, αύριο πρώτα ο ιστός, έχετε γειά :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: