Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Μπε μπε!!!!!!

Και πάλι εγώ. Πάλι; ΕΓΩ!
Μουχαχαχα.. Εκς bnb ακάντεμη, ο γκαντέμης του ίνδερνε στα δίχτυα σας..
Παραμονή χριστουγέννων αύριο, και ο κίνδυνος παραμονεύει! Ο Σατανάς, με δίλιτρη μηχανή και αυξημένα τέλη κυκλοφορείας χτυπάει τέλεια. Μωρό μου ο Έρωτας είναι ψυχεδέλια! Και όλη η Αθήνα ξαφνικά γεμίζει χρώματα, πεθαμενατζίδικα μώβ του νεκρού! Οι πύλες του ανεξήγητου, προ των πυλών της Βουλής! Δικαίωμα ψήφου τώρα στους νεκροπεθαμένους, γιατί οι σκέτοι νεκροί δεν είναι αρκετά ντέθ για τα οικονομικά μας. Πρόβλημα, πρόβλημα έχουν λένε, τα νυχτερινά κέντρα, τα έπιασε η κρίση! Πνίγουν τον πόνο τους οι νονοί, δεν έχουν λαμπάδες της νύχτας να πάρουν στα πνευματικά τους παιδιά της νύχτας. Έξοδα.. Η έξοδος από την κρίση, θα είναι λαμπρή! Και στα βράχια του Τουρκικού Αιγαίου Πελάγους φιλέλληνες ποιητές θα μας γράφουν ποιήματα.
Πήρα δύο πίτες από τον Αβραάμ προχτές, στον Χολαργό. Μάλλον έχω συνηθήσει της Πατρινιές πίτες, γιατί μετά από καμμιά ώρα γέννησα τον Ισαάκ και τον Ιακώβ. Βιβλικό χέσιμο στο Piquet.



Φίλε αναγνώσθα έτσι έχουν τα θίνγκς προς το παρόν. Για τους μπάτσους και τον μαμάκια ροκά δεν σου είπα σήμερις, επιφυλάσσομαι..

φιλια!