Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

μπλιακατα

Γειά!!!!!!!!!!!!!!!! Εδώ είμαι πάλι μοναδικέ μου αναγνώσθα, με μυγδαλές που έχουν ανθίσει, εις εμπύρετον κατάστασις και πολλά εφιδρωμένος. Η κλεισούρα μου έχει τινάξει τα πέταλα, ταλαιπωρώ και την Ειρήνη που μου στάθηκε πάρα πολύ εδώ και 5 μέρες.. Είμαι καλύτερα δόου, με λίγη τύχη την τρίτη που άρχεται η εξεταστική θα είμαι πέρδικος. Λοιπόν, άρχισε η δίκη των μπάτσων στην Άμφισσα, και πάνε να βγάλουν το παιδάκι χούλιγκαν. Μα σορι κιόλας, άιντε και να ήταν και να συμμετείχε σε επεισόδια όπως έλεγε ο εθνικός μοντελοπνίχτης αλεξέι κούγια, θα το πάνε υπογείως να βγάλουν τον μπάτσο σε αυτοάμυνα;
Πάντως μέσα σε όλες τις υπερβολές και τα πάντα όλα που άκουσα και είδα σήμερα, κατέθεσε η μάνα του παιδιού ότι αγαπούσε τους αστυνομικούς λέει. Μα ποιό παιδί 16 χρονών ΑΓΑΠΑΕΙ τους μπάτσους, μην με τρελάνετε..
Ό,τι και να είναι, είτε είχε "αποκλίνουσα συμπεριφορά" ή όχι, είτε αγαπούσε έιτε μισούσε τους μπάτσους, το παιδί το φάγανε. Και πρέπει να σαπίσουν στην φυλακή, και από κει να αρχίσει να αλλάζει επιτέλους όλο το σύστημα εκπαίδευσης και εμφύτευσης σκατών στους ειδικούς φρουρούς και τα ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: